Utiliteitsbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het storten en monoliet afwerken van betonvloeren, zowel traditioneel als staalvezel versterkt, vloeistofdicht of vloeistofkerend.

De staalvezelbetonvloeren hebben veel voordelen. Zo is er een aanzienlijke tijdwinst, omdat de wapening niet van tevoren aangebracht hoeft te worden. De staalvezels worden toegevoegd op de betoncentrale en op het werk komt er dus gewapend beton uit de slang van de betonpomp. Een ander groot voordeel is, dat de staalvezelbetonvloeren over de gehele vloerdikte gewapend zijn.

De Jong Betonvloeren maakt uitsluitend gebruik van de kwalitatief hoogwaardige Dramix® vezels van Bekaert. Deze leverancier verzorgt niet alleen de berekeningen voor de gezaagde en voegloze vloeren, maar ook voor de onderheide staalvezel vloeren die De Jong Betonvloeren regelmatig uitvoert. De berekeningen zijn conform de Nederlandse CUR 36 en CUR 111 voor respectievelijk vloeren op volle grond en vloeren op palen. 

Tegenwoordig worden er ook veel hybride vloeren toegepast, een combinatie van traditionele wapening en staalvezels, waardoor hinderlijke dilatatievoegen volledig overbodig worden en een optimale scheurbeheersing wordt verkregen.

Uiteraard kunnen wij ook de wapening aanbrengen. Dit doen we zowel in eigen beheer alswel uitbesteden. Hier hebben we dan ook een betrouwbare partner voor. Het voordeel wat u als klant heeft, is dat wij het gehele proces begeleiden, zoals controle ondergrond, controle op dekking van de wapening etc.

Logistiek proberen wij het altijd zo te regelen, dat wij de wapening brengen op de dag dat wij het ook gaan verleggen.
 

image

Onze meerwaarde.

  • jongbeton.nl logo

    Van offerte tot uitvoering, wij ondersteunen u optimaal!

  • jongbeton.nl logo

    Wij zijn jullie partner voor de totale betonnen onderbouwconstructie.